Galleri / Udflugt juni 2015

Udflugt juni 2015

 
Til udstillingen i Hundslund blev jeg spurgt om vi skulle lave en udflugt ud til mig. Det kunne vi da godt, men hvorfor skal en udflugt i en hønseklub altid være til en hønseavler. Høns ser vi jo hver dag og vi kan jo bare ringe og aftale hvis vi ønsker at se andre høns end vore egne. Nej lad os gøre noget helt andet.

Jeg har min jævnlige gang på naturcenter Harrild Hede som nok hører blandt et af Danmarks smukkeste naturområder og det vil jeg da gerne dele med jer. Netop på Harrild Hede er ulven blevet set i flere omgange men jeg vil ikke garantere at vi får den at se. Skulle vi være heldige er der ingen grund til panik, ulven vil gerne æde høns men ”gamle” seje hønseavlere er jeg sikker på den går langt uden om. 

Naturcenter Harrild Hede er beliggende på Fasterholtvej og netop denne vej kender i sikkert alle, i har måske aldrig været der, men den danske film Vagabonderne på Bakkegården fra 1958 med Poul Reichhardt i hovedrollen, kender vi vel alle. Filmen er delvis optaget her i området og i filmen hvor Poul Reichhardt kommer gående og synger Er du dus med himlens fugle, det er netop på Fasterholtvej.

Turen er den 6. juni2015,og vi starter med kaffe og rundstykker klokken 9.00 præcis. Klokken 10.00 til 12.00 har jeg allieret mig med naturvejleder Torben Kjærgaard som vil guide os lidt rundt i området hvorefter vi spiser vore medbragte madpakker. Afhængig af tid og energi kan vi afslutte dagen med en tur til Søby brunkulslejer hvor også en del af ovennævnte film er optaget. Husk fornuftigt fodtøj og eventuelt en kikkert + som altid en masse godt humør.

Mødested. Naturcenter Harrild Hede Fasterholtvej 36 – 7330 Brande
Tilmelding: Niels Rasmussen, fambisras@privat.dk tlf: 21 67 22 99 

Med venlig hilsen
Odder og Omegns Fjerkræklub
Benny Pedersen/ Niels Rasmussen
Horsens og Omegns fjerkræklub | Skovgården, Vandværksvej 32, 8700 Horsens  | Tlf.: +45 27900549